E-vijeće  |  Webmail  |  Kontakt           english

Popločavanje pješačke zone u Sjenici

U Sjenici je, 4. jula 2015. godine, počelo postavljanje granitnih ploča u budućoj pješačkoj zoni u centru grada. Time je započeta i završna faza uređenja pješačke zone u ovom gradu, koja će obezbjediti šetalište kakvo nema nijedan obližnji grad i šire.

Radove na pješačkoj zoni izvodi novopazarski „Ukras“, a njima će biti obuhvaćeno ukopno 6.000 kvadrata površine, odnosno dio glavne sjeničke ulice od stare autobuske stanice do gradske apoteke.

pes01
Predsjednik Opštine Sjenica Hazbo Mujović izražava zadovoljstvo dosadašnjim radovima i najavljuje dalju izgradnju saobraćajnica u gradu i na seoskom području, kao i druge značajne infrastrukturne radove.

„Svim ovim radovima nastojimo da obezbjedimo dostojnije uslove za život svih naših građana i sigurno je da će ova pješačka zona biti ponos svih građana Sjenice“, ističe predsjednik Mujović.

pes02
pes03
Kako se očekuje, ovih dana počinju i radovi na rekonstrukciji trećeg dijela glavne sjeničke ulice, od gradske biblioteke do raskrsnice prema Prijepolju i Ivanjici, sa rekonstrukcijom kružnog toka.