E-vijeće  |  Webmail  |  Kontakt           english

Predstavljanje projekta podrške razvoju zanata – CBP Srb-Mne

U okviru programa prekogranične saradnje Srbija – Crna Gora, opština Sjenica sprovodi projekat “The Craftsman – projekat stvaranja povoljnog okruženja razvoju zanata” koji se realizuje na području partnerskih opština Rožaje (CG) i Sjenica. Vrednost projekta iznosi 193.466,70€, a finansira se sredstvima Evropske Unije kroz program IPA II.

Projekat stvaranja povoljnog okruženja razvoju zanata se ralizuje sa ciljem davanja institucionalne podrške mladima, nezaposlenim licima i licima koja su započela sopstveni biznis u oblasti zanata (starih zanata, uslužnih delatnosti, rukotvorina, specifičnih poljoprivrednih proizvoda i sl.). Za zainteresovana lica, projektom su obezbeđene obuke, mentorstvo pri sprovođenju aktivnosti započinjanja/razvoja biznisa i druge aktivnosti na promociji i razvoju biznisa.

Obavešavamo sve građane da je projekat u toku, i da će javno predstavljanje projekta biti u utorak, 19.03.2019. godine u sali Skupštine opštine Sjenica, sa početkom u 12:00 časova. Lica zainteresovana za učešće u projektu mogu dobiti više informacija ili izvršiti prijavu najkasnije do 22.03.2019. godine putem e-mail adrese kler@sjenica.rs ili lično u Opštinskoj upravi opštine Sjenica, kancelarija broj 14. Broj lica je ograničen!

Očekujemo vas!

Projektni tim

error: :)