E-vijeće  |  Webmail  |  Kontakt           english

Predsednik Sjenice posjetio vrtić i čestitao Dječiju nedjelju

Povodom Dječije nedjelje, predsjednik opštine Sjenica Hazbo Mujović obišao je danas Predškolsku ustanovu „Maslačak“ i prisustvovao jednoj od završnih programa ovogodišnje proslave ove manifestacije u Sjenici – popularnoj dječijoj žurci.

nedelja1

Predsjednik Mujović je, tom prilikom, razgovarao sa direktoricom ove ustanove Melekom Ćatović o poboljšanju uslova i kvaliteta rada ustanove, izražavajući zahvalnost zaposlenima „Maslačka“ za sve napore koje čine na planu podizanja kvaliteta usluga predškolskog vaspitanja i obrazovanja u Sjenici.

„Lokalna samouprava će preduzeti sve da novi objekat koji gradimo bude završen početkom iduće godine, bez obzira na to da li će država ispuniti svoje obaveze u pogledu finansiranja njegove izgradnje, čime ćemo znatno povećati postojeće kapacitete i onima koji čekaju na prijem omogućiti da pohađaju programe ranog razvoja, približno kao i u drugim gradovima u Srbiji“, rekao je predsjednik opštine Hazbo Mujović.

Tokom obilaska predškolske ustanove, predsjednik opštine, sa saradnicima, obišao je i objekat za djecu sa smetnjama u razvoju i prisustvovao zabavi organizovanoj u tom centru povodom obilježavanja Dječije nedjelje.

„Svoj djeci Sjenice želim sretno djetinjstvo i uspješnu budućnost“, rekao je, tom prilikom, predsjednik Mujović.

U okviru ovogodišnjeg obilježavanja Dječije nedjelje, Predškolska ustanova „Maslačak“, proteklih dana, organizovala je tradicionalni dječiji maskenbal, jesenji kros, kao i slikarsku priredbu „Šarena ulica“.