E-vijeće  |  Webmail  |  Kontakt           english

Nije bilo smjene direktora škole u Dugoj Poljani

U javnosti se nedavno pojavila dezinformacija da je sa funkcije direktora Osnovne škole “Bratstvo-jedinstvo” u Dugoj Poljani razriješen prof. Kaso Avdović. Ovakvu informaciju su preneli i određeni internet portali, i uneli dodatnu pometnju.

Povodom tog slučaja, obavještavamo građane Sjenice i sve ostale da je to bila lažna vijest čiji je cilj bio unošenje smutnje među učenicima i zaposlenima ove škole, kao i cijelo građanstvo Duge Poljane, opštine Sjenica i šire.

Prof. Kaso Avdović je u dosadašnjem rukovođenju ovom školskom ustanovom postigao izuzetne rezultate u realizaciji nastave i značajno uticao na poboljšanje uslova školovanja, te povećanje obrazovnog nivoa i postignuća generacija učenika sa područja Mjesne zajednice Duga Poljana i šire.

Osuđujemo svaki oblik dezinformisanja građana a prof. Avdović u želimo da i u narednim periodu ovu školsku ustanovu vodi sigurnim putevima razvoja. Ovom prilikom pozivamo medijske kuće i internet portale da budu profesionalni u svom radu, prije objave vijesti provjere navode i ne obmanjuju javnost dezinformacijama.

Kabinet predsednika opštine Sjenica

error: :)