E-vijeće  |  Webmail  |  Kontakt           english

NOVOGODIŠNJA ČESTITKA

Svim građanima opštine Sjenica želim srećnu, uspješnu i prosperitetnu 2015. godinu.

Poštovani sugrađani, za nama je još jedna veoma uspješna godina, godina obilježena i trzavicama i naporima i dobrim rezultatima. Svi mi nastojali smo da budemo servis svih vas, kako bi vam pomogli i podigli kvalitet života i u Sjenici i u svim našim selima, zaseocima, svim našim mahalama, kako bi svaki naš čovjek mogao reći da ima nešto lakše i pristojnije uslove za život i rad.

Predstojeća 2015. godina biće godina izazova, godina u kojoj ćemo nastaviti da izgrađujemo i uljepšavamo naš grad, kako bi on bio bolje mjesto za život svih.

Naši prioriteti biće izgradnja infrastrukture, podizanje nivoa komunalnih usluga, privlačenje investicija, zapošljavanje i pomoć svima onima kojima je to najpotrebnije.

Pred nama su novi projekti koje možemo zajedno realizovati i sa kojima ćemo podići kvalitet života svih naših građana.

U nadi da ćemo u 2015. godini svi živjeti bolje, želim vam dobro zdravlje, puno sreće, mir i blagostanje.

PREDSJEDNIK OPŠTINE SJENICA HAZBO MUJOVIĆ, SA SARADNICIMA