E-vijeće  |  Webmail  |  Kontakt           english

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Povodom pisanja internet portala sandzakpress.net o navodnom privođenju predsjednika opštine Sjenica, gosp. Hazba Mujovića, izdajemo sljedeće

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Netačne tvrdnje pomenutog portala o navodnom privođenju predsjednika opštine od strane policije, a zbog navodnih malverzacija u vezi sa uplatama Centru za socijalni rad, te izmišljenog saslušanja u aferi Agrobanka, nastale su kao proizvod sinhronizovane kampanje rušenja ugleda pojedinaca iz vlasti u Sjenici, kojoj je narod dao povjerenje na izborima.

Cilj grupa koje iznose ovakve neistine i neprovjerene informacije jeste urušavanje stabilne političke situacije i harmoničnih odnosa u vladajućoj koaliciji, te onemogućavanje pozitivnih tendencija i  razvojnih projekata koji se planiraju realizovati u toku ove godine, a sa kojima je građanstvo upoznato.

Slobodno novinarstvo kakvom navodno teži sandzakpress.net ne može se zasnivati na neistinama, neprovjerenim informacijama koje su dobijene, kako se navodi u tekstu, „od građana Sjenice“, ma šta to značilo. Podržavamo rad svih onih koji žele da građanima dostavljaju prave informacije i otvoreni smo za saradnju.

Zbog iznošenja neistina u pomenutom tekstu angažovan je advokatski tim, a protiv redakcije i odgovornih lica u sandzakpress.net podnijeta je krivična prijava i tužba.

INFORMATIVNA SLUŽBA OPŠTINE  SJENICA

error: :)