E-vijeće  |  Webmail  |  Kontakt           english

Džudisti Sjenice na prijemu kod predsjednika opštine

Predsjednik opštine Sjenica Hazbo Mujović primio je danas takmičare Čudo kluba „Sjenica“, koji su na nedavno održanom 20. Internacionalnom turniru „Rožaje 2015.“ osvojili 9 medalja i pehar druge najuspješnije ekipe turnira.

dzudo2

„Opština Sjenica je ponosna na vas, koji sa velikim uspjehom predstavljate svoj grad na svim takmičenjima. Rukovodstvo opštine preduzima sve napore kako bi se mladi bavili sportom, živjeli zdravo i bili nosioci razvoja naše zajednice“, kazao je, između ostalog, predsjednik opštine Sjenica Hazbo Mujović, čestitajući takmičarima Džudo kluba „Sjenica“ i njihovom treneru Jasminu Bukviću na izvanrednom nastupu u Rožajama.

Jubilarni 20. Internacionalni džudo turnir „Rožaje 2015“, održan 26. septembra, okupio je oko 300 takmičara, iz 26 ekipa i 6 zemalja regiona. Takmičari Sjenice osvojili su 2 zlatne, 1 srebrnu i 6 bronzanih medalja i bili druga najuspješnija ekipa takmičenja.

Trener Džudo kluba „Sjenica“ Jasmin Bukvić, zahvalio se na podršci lokalnoj samoupravi radu njegovog kluba, ističući da je sport jedinstven način vaspitanja mladih, obećavajući nove medalje sa narednih takmičenja. U znak zahvalnosti za podršku lokalne samouprave razvoju džudo sporta u Sjenici, trener Bukvić poklonio je opštinskom rukovodstvu na rožajskom turniru osvojen pehar.