E-vijeće  |  Webmail  |  Kontakt           english

Karatisti Sjenice među najboljima u Srbiji (FOTO)

Predsjednik opštine Sjenica, Hazbo Mujović primio je danas najbolje karatiste Sjenice sa nedavno održanog Prvenstva Srbije u karateu, Sejhana Metovića i Ajnura Fijuljanina, i njihovog trenera Meaza Zenovića.

karate2

Na Prvenstvu Srbije, održanom u Beogradu, 17. maja ove godine, u izuzetno jakoj konkurenciji, Sejhan Metović osvojio je prvo mjesto i zlatnu medalju u kategoriji kadeta, dok je Ajnur Fijuljanin bio treći sa bronzanom medaljom u kategoriji juniora.

Čestitajući dvojici mladih sportista i njihovom treneru uspješan nastup na Prvenstvu Srbije, predsjednik Mujović je naglasio da je to još jedan dokaz da Sjenica raspolaže sa vrhunskim talentima koji na velikim sportskim manifestacijama postižu izvrsne rezultate i na taj način dostojno reprezentuju svoj grad.

„Sport je najbolji način promocije jednoga grada i ja vam od srca želim puno uspjeha i još mnogo medalja u narednom periodu“, rekao je predsjednik Mujović, naglašavajući da opština Sjenica veliku pažnju poklanja razvoju sporta na ovom području.

Trener Karate kluba „Sjenica“ Meaz Zenović izrazio je zahvalnost predsjedniku opštine Hazbu Mujoviću za svu podršku koju opština pruža karate sportu u našem gradu.

Na Prvenstvu Srbije u karateu, kojeg je organizovao Šotokan karate savez Srbije, učestvovalo je 75 klubova i 1.056 takmičara iz cijele Srbije.