E-vijeće  |  Webmail  |  Kontakt           english

Sjenički karatisti ponovo sa medaljama

Sjenički karatisti ponovo su obradovali svoj grad. Na prvenstvu Srbije, održanom 22. maja u Šapcu, oni su osvojili nekoliko medalja i tako nastavili seriju uspeha Sjenice na velikim takmičenjima u karateu u proteklih nekoliko godina.

„Čestitam vam na uspehu i vi ste najbolji dokaz da naša deca i naši mladi, bez obzira na to što su iz male sredine, mogu postizati vrhunske rezultate“, rekao je, na prijemu mladih sportista, predsednik opštine Sjenica Hazbo Mujović.

Nakon nedavnog podviga u Jagodini, takmičari Karate kluba „Sjenica“ i na Prvenstvu Srbije bili su izvrsni. Zlatnim medaljama su se okitili i prvaci Srbije postali: Imran Zenović u kategoriji poletaraca, Tima Ličina u kategoriji kadetkinja i Monika Gera među seniorkama. U isto vreme, bronzane medalje u pojedinačnoj konkurenciji osvojila je Nisa Ličina u kategoriji kadetkinja i Milan Šoškić među mladim nadama.

I u ekipnoj konkurenciji, karatisti Sjenice bili su u vrhu. Nove kadetske šampinke Srbije su postale Tima i Nisa Ličina, vicešampioni u kategoriji mlađih seniora Ajnur Fijuljanin, Eldan Gašanin, Sejhan Metović i Luka Pantović, te Sejhan Metović, Luka Pantović, Ersan Gašanin i Amel Honić u kategoriji juniora.

error: :)