E-vijeće  |  Webmail  |  Kontakt           english

Isporučene i namontirane kuće za socijalne slučajeve (FOTO)

Tokom prošlog vikenda isporučene su i namontirane (montažne) kuće za socijalne slučajeve i to za šest socijalno ugroženih porodica.

Prema riječima  direktora Javnog preduzeća za uređivanje građevinskog zemljišta  “Sjenica” i nadzornog organa za izgradnju Opštine Sjenica, Rasima Jahića, spram broju članova porodice, montažne kuće su za samce ali i za višečlane porodice.

“Od šest montažnih kuća, tri kuće se nalaze u Sjenici, dok su tri na terenu (Ugao, Doliće, Žabren). Kuće su u potpunosti opremljene, obezbijeđena je i najpotrebnija bijela tehnika. Opština Sjenica je obezbijedila struju, vodu, građevinsko-urbanističku dozvolu, svu infrastrukturu i zemljište, dok je izgradnju montažnih kuća obezbijedila organizacija HELP. Veoma smo počastvovani i sretni što smo imali priliku da budemo dio ove priče. Humanost je i dužnost da pomažemo onima koji su socijalno ugroženi, pružajući im mogućnost za bolji život, pogotovo za sve one kojima smo obezbijedili krov nad glavom u predstojećim hladnim  danima ”- istakao je Jahić.