E-vijeće  |  Webmail  |  Kontakt           english

Održana poslednja sednica opštinskog parlamenta

Skupština opštine Sjenica održala je, u petak 4. marta, poslednju sednicu u ovom sazivu. Sednici su prisustvovali odbornici vladajuće koalicije, kao i odbornici Bošnjačke demokratske zajednice (BDZ) Sandžaka i Samostalne SDA za Sjenicu – Nusret Nuhović.

Obraćajući se prisutnima, predsednik opštine Sjenica Hazbo Mujović, tokom rasprave ukazao je da je opštinsko rukovodstvo tokom proteklog perioda učinilo maksimalne napore na poboljšanju uslova života građana čitave opštine, i da će na tom putu istrajati i u narednom periodu.

“Nismo nosioci zla, poštujemo sve i ne želimo da unosimo nemir među naše građane”, rekao je, osvrćući se na obraćanje šefa odborničkog kluba BDZ Sandžaka Fadila Nikšića, koji se usprotivio uspostavljanju Rezervata prirode “Peštersko polje”.

Na sednici je izvršen rebalans budžeta, a odbornici su, između ostalog, doneli i Odluku o maksimalnom broju zaposlenih u sistemu lokalne samouprave, kao i Odluku o promeni Odluke o preuzimanju osnivačkih prava nad Domom zdravlja u Sjenici.