E-vijeće  |  Webmail  |  Kontakt           english

Otvoreno NIVEA igralište (VIDEO)

Zahvaljujući građanima Sjenice koji u toku leta 2016. godine uzeli učešće u kampanji „Gde nam rastu deca“, koju je organizovala NIVEA, juče je u Omladinskom parku svečano otvoreno igralište. Igralište čini osam modernih sprava koje ispunjavaju sve domaće i evropske standarde bezbednosti i kvaliteta, opremljeno je tartan podlogom, i predstavljaju idealan sklop za fizički i motorički razvoj dece.

Kompanija Beiersdorf i njen brend NIVEA su donatori sprava, dok je opština Sjenica, kao partner, imala obavezu da odredi lokaciju i izvrši pripremne radove za postavljanje sprava i podloge. Odlučeno je da se igralište postavi u Omladinskom parku.

Izražavam zahvalnost i zadovoljstvo što je NIVEA prepoznala značaj i omogućila da Sjenica dobije jedno ovakvo igralište. Sve ono što opština Sjenica radi ima za cilj da Sjenica bude lepše i bolje mesto za život, i za naše mlade, rekao je predsednik opštine Sjenica, Hazbo Mujović, i apelovao je na građane da sačuvaju sprave kako bi one koristile deci i krasile park što duže.

Direktorka marketinga brenda NIVEA, Daniela Gvozdenić, zahvalila je građanima Sjenice na aktivnost i želju koju su pokazali da Sjenica dobije NIVEA igralište. NIVEA je brend koji neguje porodične vrednosti i da doniranjem igrališta upravo tu vrednost želi da prenese lokalnim zajednicama. Prilikom predaje sertifikata bezbednosti, skrenula je pažnju pre svega roditeljima da poštuju uputstva za korišćenje, jer će jedino tako deca biti bezbedna, a igralište dugovečno samo ako se pravilno koristi.

NIVEA je ovom prilikom prisutnima podelila prigodne poklone.