E-vijeće  |  Webmail  |  Kontakt           english

Primopredaja radova i opreme za novu kuhinju u PU “Maslačak“

Novoopremljena kuhinja u PU „Maslačak“ je objekat koji trenutno zadovoljava sve standarde ishrane u predškolskim ustanovama, te se svrstava u grupu jedan od deset najopremljenijih vrtića u Srbiji.

“Opština Sjenica danas ima razloga za sreću, jer su u našoj Predškolskoj ustanovi “Maslačak” na vrijeme okončani radovi i instalirana savremena oprema za kuhinju koja je vrhunska i koja odgovara svim, pa i sanitarnim uslovima, te će samim tim biti kvalitetnija priprema hrane. Zahvaljujući sredstvima Ministarstva bez portfelja za demografiju i populacionu politiku, na čelu sa ministricom prof. dr  Slavicom Đukić Dejanović i sredstvima opštine Sjenica, mi smo u predviđenom roku okončali sve radove. Danas smo obavili primopredaju radova, kada su kolege inženjeri konstatovali da je sva oprema po svim standardima i da zadovoljava sve norme.  Jako sam sretan što je ova kuhinja osposobljena za naše najmlađe građane“ – istakao je predsjednik opštine Sjenica, Hazbo Mujović.

„Čestitam Sjenici na ovako divnom objektu, naročito predsjedniku opštine Sjenica, Hazbu Mujoviću, jer ovo je objekat koji trenutno zadovoljava sve standarde ishrane u predškolskim ustanovama, te slobodno mogu da kažem da se svrstava u grupu jedan od deset najopremljenijih vrtića u Srbiji“ – istakao je direktor firme „Termogen“, Dragan Škorić.

Zamjenik predsjednika opštine Sjenica, Vojo Trmčić se zahvalio resornom ministarstvu što nisu zaboravili na male gradove, te izrazio veliko zadovoljstvo što je jedan ovako veliki i značajan projekat uspješno realizovan.

Novopremljena kuhinja u PU „Maslačak“ će znatno olakšati rad uposlenih, ali i kvalitet boravka djeca u ovoj ustanovi.

error: :)