E-vijeće  |  Webmail  |  Kontakt           english

Održan ” Meet Up” susret žena iz Sjenice, Raške i Brusa

U sali opštinske uprave  Raška 11. marta održan je  “Meet Up” susret sa učesnicima projekta “Izgradnja međugeneracijskog i interkulturalnog mosta ekonomskog prosperiteta za žene u Raškoj i Sjenici”.

Prije početka samog događaja održane su mentorske konsultacije sa učesnicama i realizatorkama projektnih aktivnosti Marijom Ivanković Jurišić i Tijanom Sekulić. Pored Marije i Tijane na Meet up-u, o predstavljanju proizvoda na moderan način, putem društvenih mreža, govorili su Branislava Antović Aleksić, autorka bloga Brana’s Divine World i novinarka, i mladi fotograf Ertan Skalonjić.

” Cilj ovakvih susreta je da se kroz druženje i saradnju izgradi medjugeneracijska mreža žena u nerazvijenim opštinama Raška, Sjenica i Brus. Ovim projektom se zalažemo da se omogući ispunjenje ekonomskih prava žena  i da se poboljšaju uslovi da djeluju kao pokretači pozitivnih društveno ekonomskih promjena.” Istaknula je ovom prilikom  koordinatorka ovog projekta Emina Kučević Rovčanin.

Projekat “Izgradnja međugeneracijskog i interkulturalnog mosta ekonomskog prosperiteta za žene u Raškoj i Sjenici” sprovodi Udruženje poslovnih žena Srbije u saradnji sa Loklanom kućom razvoja Brus  uz podršku lokalne zajednice Sjenice i Raške. Projekat finansira Ambasada SAD-a u Republici Srbiji.

error: :)