E-vijeće  |  Webmail  |  Kontakt           english

BIBLIOTEKA „MUHAMED ABDAGIĆ“ POSJETA ŠKOLSKIH BIBLIOTEKA, POKLANJANJE LITERATURE ISTIM I AKCIJSKO UČLANJAVANJE

Biblioteka „Muhamed Abdagić“ neprestano ide uzlaznom putanjom. Puno aktivnosti, organizacija i novina u biblioteci. Kada kažemo na trenutne novine, onda mislimo na sledeće:

Po organizaciji seminara za bibliotekare opštine Sjenica, koji je pokrenula naša gradska biblioteka, po prvi put, sada je takođe, po prvi put u biblioteci pokrenuta akcija posećivanja školskih biblioteka, a takođe i poklanjanje literature istim. Školske biblioteke konačno znaju da nisu zaboravljene.

Biblioteke je posetila direktorica Biblioteke „Muhamed Abdagić“, gospođica Edina Hamidović, sa poklonima za školske biblioteke.

Knjige smo poklonili osnovnoj školi „Bratstvo Jedinstvo“ u Dugoj Poljani, kojoj je naša literatura itekako obogatila njihov fond, na naše veliko zadovoljstvo, kaže direktorica Edina. Takođe, osnovnoj školi „12. DECEMBAR“, kao i Tehničko-Poljoprivrednoj školi. U planu je naravno posećivanje i ostalih naših škola u opštini, i naravno poklanjanje potrebne literature, u skladu sa našim mogućnostima. Ne stajemo, idemo dalje“.

edinaa

Ono što je takođe organizovano po prvi put u Biblioteci „Muhamed Abdagić“ je akcijsko učlanjavanje, po ceni od 200, oo dinara, i to na godišnjem nivou. Učlanjavanje je počelo od 23. 12.2013. i traje do 31.12.2013. godine. Pozivamo vas da iskoristimo ovu povoljnost i postanemo član naše  znatno unapređene gradske biblioteke. Dajmo im podršku da nastave sa naprednim radom, kao u ovoj godini. Po riječima direktorice Edine, priprema se opet nešto novo, uskoro. O čemu se radi, saznaćemo ovih dana.

knjige