E-vijeće  |  Webmail  |  Kontakt           english

Predavanje o ljekovitom bilju

U ponedeljak 29.11.2021.godine sa početkom u 12,00 u Svečanoj sali Skupštine opštine Sjenica, održaće se stručno predavanje o temi “Uzgajanje, prerada i plasman lekovitog bilja”. Predavač je prof.dr Vladimir Filipović iz Instituta za proučavanje lekovitog bilja „Dr Josif Pančić“ Beograd, a skup će otvoriti Munib Mujagić predsednik opštine Sjenica.

Predavanje će se održati na zahtev zainteresovanih poljoprivrednih gazdinstava, a u organizaciji opštine Sjenica, Zadružnog saveza Srbije, Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije i Poljoprivrednih savetodavnih stručnih službi Sjenice i Užica.

Očekuje se prisustvo Nikole Mihailovića predsednika Zadružnog saveza Srbije, Darka Božića državnog sekretara u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, dr Milana Lukića direktora Instituta za proučavanje lekovitog bilja “Dr Josif Pančić“ iz Beograda, Mirka Vlača savetnika u Sektoru za ruralni razvoj Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije i brojnih predstavnika naučnih i stručnih institucija.

Pozivamo Vas da medijski propratite ovaj događaj.