E-vijeće  |  Webmail  |  Kontakt           english

Prijem kod predsednika Opštine

Dana 17. 07. 2023. godine predsednik opštine Sjenica Munib Mujagic primio je uspešne učenike OŠ „ 12 decembar “, Strahinju Avramovića i Anisu Toković kao i njihivog profesora Kemala Avdića. Među ovim najboljim učenicima na prijemu je trebao biti i učenik Zinedin Fekovic ali zbog ranije preuzetih obaveza nije mogao biti prisutan. Povod ovog prijema bio je izvanredan uspeh ovih učenika postignut tokom školske 2022/23 godine na raznim okružnim i republičkim takmičenjima.
Postignuti su sledeći rezultati Anisa Toković treće mesto na okružnom i drugo mesto na republickom takmičenju iz srpskog kao nematernjeg jezika kao i prvo mesto na okružnom i treće mesto na republickom takmičenju iz bosanskog jezika.


Strahinja Avramović je zauzeo drugo mesto na okružnom takmičenju iz srpskog jezika, drugo mesto na okružnom takmičenju iz hemije, prvo mesto na okružnom takmičenju iz geografije, treće mesto na okružnom takmičenju iz istorije, treće mesto na okružnom takmičenju iz biologije, treće mesto na okružnom takmičenju iz fizike i treće mesto na republičkom takmičenju iz geografije.
Zinedin Feković je osvojio drugo mesto na republičkom takmičenju iz srpskog kao nematernjeg jezika.
Predsednik opštine gospodin Munib Mujagić bio je oduševljen i zahvalan na rezultatima koje su postigli ovi vredni učenici, predstavljajući na najbolji način sebe, svoju školu i opštinu iz koje dolaze.