E-vijeće  |  Webmail  |  Kontakt           english

Rešeno višedecenijsko pitanje prostorija za šahovski klub „Mladost“ Sjenica

U četvrtak 03.08.2023. godine u Kabinetu predsednika opštine Sjenica potpisan je ugovor o davanju prostorija šahovskom klubu „Mladost“ Sjenica. Ugovor su potpisali predsednik opštine Sjenica gospodin Munib Mujagić i predsednik šahovskog kluba „Mladost“ Sjenica gospodin Fadil Mahmutović.

Ovim ugovorom rešena je višedecenijska agonija sjeničkog šahovskog kluba vezana za prostorije, tako da će sjenički šahisti od sada imati svoj kutak za igru i takmičenja u srpskoj ligi.

Predsednik šahovskog kluba „Mladost“ Sjenica gospodin Fadil Mahmutović zahvalio se predsedniku opštine gospodinu Munibu Mujagiću na nesebičnom zalaganju za rešavanje višedecenijskog problema nedostatka prostorija šahovskog kluba i istakao da će nove prostorije omogućiti osnivanje škole šaha u kojoj će deca i omladina naše opštine izučavati tajne ove drevne misaone igre.

Takođe, predsednik Mahmutović je rekao da će novi ambijent šahovskog kluba omogućiti i postizanje što boljih sportskih rezultata na zadovoljstvo svih ljubitelja šaha.

Predsednik opštine Sjenica gospodin Munib Mujagić je rekao da mu je bilo zadovoljstvo i velika čast što je pomogao u rešavanju ovog višedecenijskog problema i da će nastaviti da pomaže i podržava sjenički šahovski klub.